Welkom bij Hotel Zomerlust - Informatie Corona

25 september 2021

Beste gasten,

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen in Nederland en in het hotel.

Een ding blijft in ons hotel altijd onveranderd: Wij doen ons uiterste best om u een heerlijk ontspannen verblijf te bezorgen.

Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM en volgen de landelijke basismaatregelen. 

Uw vakantie in Hotel Zomerlust
Wij vragen alle gasten vanaf 13 jaar het digitaal coronatoegangsbewijs te tonen bij aankomst. 
Het ontbijt wordt als buffet aangeboden en u kunt zelf een tafel uitkiezen. De openbare ruimtes, het terras en de bar zijn de hele dag geopend.

Maatregelen Nederland
Vanaf 25 september wordt een corona-toegangsbewijs in de horeca (niet op het terras), de culturele sector en bij evenementen verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of beschikt over een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
Mondkapjes zijnalleen nog in het openbaar vervoer verplicht, de 1,5 meter afstandregel vervalt op 25 september 2021. De horeca is open tot 24.00 uur.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Inreis Nederland vanuit het buitenland:
Reizigers uit gele en oranje landen vanaf 12 jaar hebben een coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs) nodig.
De kleurcode voor Belgiƫ en Duitsland is momenteel geel. Kijk hier naar de kleurcode van uw land van herkomst en voor meer informatie:
https://www.government.nl/topics/c/coronavirus-covid-19/visiting-the-netherlands-from-abroad/checklist-entry

Alle gasten die voor de komende periode een kamer geboekt hebben zullen minimaal 3 dagen voor aankomst een persoonlijk bericht ontvangen met de laatste informatie rondom de reservering en de maatregelen in het hotel.
Neemt u gerust zelf contact met ons op als u vragen heeft of wanneer u een kamer wilt boeken en dit online niet lukt. Bel of stuur een mail, wij helpen u graag verder.

Op onze website zullen wij regelmatig een update plaatsen.

Wij willen alle gasten bedanken voor het vertrouwen en de vele positieve reacties en kijken erna uit om u weer op veilige maar vooral op de gastvrije wijze te ontvangen, die u van ons gewend bent.

Hartelijke groet en hopelijk tot binnenkort

Lia & Erwin Vader
en het hele team van Hotel Zomerlust