Geniet van rust, ruimte en ontspanning in
ons verzorgde hotel

Duinhotel Zomerlust ligt net buiten het centrum van Zoutelande, midden in de natuur vlakbij het strand.
Geniet in de zomer van de zon of geniet in de winter van de frisse zeelucht.
In Zoutelande en in ons hotel bent u altijd van harte welkom.

Bekijk virtuele tour

Rust & comfort in ons hotel

Hotel Zomerlust biedt u alle comfort tijdens uw vakantie. Een plek waar u zich snel thuis voelt door de familiaire sfeer en het persoonlijk contact. Het hotel ligt in de duinen op slechts 100 meter van het strand en beschikt over een eigen parkeerterrein. Via de eigen duinovergang bent u zo op het strand. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Een beveiligde en overdekte fietsenstalling met een gratis oplaadpunt voor uw fiets is aanwezig.

Tussendoor even de mail checken? Geen probleem, door het gehele hotel is er gratis WiFi beschikbaar.


Ontbijtbuffet, bar en gratis koffiecorner

In de ochtend serveren wij een bijzonder uitgebreid ontbijtbuffet met elke dag een andere lekkere verrassing! Wij maken gebruik van zoveel mogelijk verse en biologische producten. Bij mooi weer kunt u hiervan ook genieten in onze beschutte binnentuin.

In de gezellige lounge kunt u de gehele dag terecht voor een gratis kopje koffie of thee. Voor een drankje staat de bar tot uw beschikking.


Vergaderen op deze toplocatie

De vergaderzaal heeft ruimte voor 40 personen. Hier heeft u de beschikking over een beamer, geluidsinstallatie, flip-over en WiFi. Maak tijdens een pauze gebruik van onze gezellige bar en lounge of één van onze diverse terrassen.

Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten hebben wij een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Uiteraard zijn alle arrangementen aan te passen aan uw persoonlijke wensen om zo te komen tot een perfect programma. Informeert u eens naar de vele mogelijkheden.

Meer over onze vergaderlocatie in Zeeland